Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »

The story of Sam Wijnhoven

Published on 31 august, 2022 By Forbidden
The story of Sam Wijnhoven

THE STORY OF 

SAM WIJNHOVEN

 

Sam Wijnhoven, beter bekend als Samzo, is geboren op 14 augustus 1998. Een Nederlandse Tech house DJ uit Eindhoven. In zijn onstabiele jeugd kreeg hij de diagnose ADHD, hierdoor heeft hij speciaal onderwijs gevolgd. Hij had van jongs af aan al een negatief zelfbeeld en kon daarom ook niet goed voor zichzelf opkomen. Na zijn 18e verjaardag heeft hij ervoor gekozen om in dienst te gaan maar ook daar voelde hij zich niet geaccepteerd, tenminste dat was zijn gedachten. Dat heeft ertoe geleid dat hij zijn ontslag bij defensie indiende. Maar Sam is geen persoon die opgeeft. Na zijn ontslag bij defensie heeft hij een jaar lang de tijd genomen om erachter te komen wat hij nou echt leuk vindt en waar hij energie van krijgt. Met meer zelfvertrouwen en een betere mindset is hij weer teruggegaan naar defensie. Uiteindelijk is hij vanuit de landmacht naar de luchtmacht gegaan wat een goede keuze is geweest. Een van de redenen waarom dat Sam een carrière bij defensie wilde is vanwege de verdeeldheid in de wereld.

 

 

 

‘’Wij hebben het hier in Nederland erg luxe, als ik het in de winter koud heb pak ik een deken uit de kast of zet ik de verwarming aan, het tocht in ieder geval niet in mijn huis.
Dit is in andere landen niet vanzelfsprekend’’ 

 

Zijn keuze 

Techhouse DJ 

 

Maar Sam heeft naast zijn militaire carrière nog een verlangen, DJ worden. Dit is 3 jaar gelden ontstaan toen hij in de corona tijd vaker thuis zat. In een loods heeft hij toen samen met een vriend een aantal feestjes gegeven die tot in de late uurtjes doorging.
Dit maakte hem enthousiast en bracht hem een lach op zijn gezicht. Hij zag in zijn verbeelding al hoe dat eruit zou zien, mensen blij maken
met muziek dat is wat hij wilde. Toen hij begon met draaien keek hij altijd op naar Herrie met Gerrie, volgens Sam een van de vetste feestjes.
Na 3 maanden komt zijn verlangen uit en wordt hij geboekt op dit evenement.
Michael Bibi, Franky Rizardo en Fisher zijn voor hem voorbeelden waar hij naar opkijkt.
Sam besteed al zijn vrije tijd aan zijn passie en dat is muziek, dat zien we ook terug in zijn appartement waar een grote muziekinstallatie staat. Zijn droom is vervuld wanneer hij van zijn passie kan leven.

 

 

 

 

‘’Doe vooral dingen die jij graag wilt, en niet omdat andere dat willen’’ is wat hij aan zijn publiek wil meegeven.  

   

Als afsluiting nog de vraag: Als je één dag alles kan doen wat je zou willen, en dat tijd en geld geen rol zouden spelen, wat zou je dan doen?

‘’ Ik zou het liefst ergens een eigen club openen, misschien wel op Ibiza omdat housemuziek daar heel populair is. Niet zo zeer voor het geld maar voor de beleving die ik kan geven voor de mensen. Daarnaast zou ik zou het heel erg vet vinden om mensen te helpen zoals mensen mij hebben geholpen, Mensen helpen om op hun plek te komen.

 

Aftermovie Sam Wijnhoven @Hiddengarden

Leave a comment

* Your emailaddress will not be published

* Required fields